• GATEline, kvalite sedan 1984

  • Schemakonstruktion

  • Simulering

  • Mönsterkortskonstruktion

  • Signalintegritet

  • PLM-system

GATEline AB får nya ägare

Fredag 6 september 2019

GATEline har en betydande närvaro på marknaden med tusentals licenser hos företag i regionen. Framgången är grundad genom förstklassig support, utbildning och nära samarbete med kunderna för att lösa deras utmaningar för framtagning av nya produkter. 
 
 

Nordcad har betjänat den danska marknaden och nyligen även den norska marknaden med mjukvarulösningar och tjänster för elektronikindustrin. Det finns utmärkta synergieffekter mellan de två företagen och mjukvarulösningarna de tillhandahåller. 

”Det har varit ett nöje att arbeta med och bistå med metoder åt en mängd olika företag inom elektronikbranschen”, säger Jan Lindholm, före detta VD och ägare av Gateline AB.  ”Jag är mycket glad över att GATEline fortsätter att hanteras professionellt och av Nordcad som vi har haft en mycket lång relation med genom alla år” fortsätter Lindholm. 

”Jag är glad över möjligheten att göra det möjligt för företag med elektronikutveckling i hela Norden att tävla mot resten av världen med mjukvaror för att utveckla ledande teknik. Vi kommer att fortsätta den befintliga verksamheten och ytterligare stärka den med fler resurser” säger Arvid Thorndahl, VD för Nordcad och GATEline. 
Vårt uppdrag, vision och mål är tydligt - vi vill bli känd som ”to-go-to” -partner för alla som gör elektronisk hårdvarudesign, detta inkluderar allt från schemaritning, över PCB-design till kretssimulering och SI/PI-analys.

”Det tekniska teamet på Gateline AB är ett utmärkt komplement till det befintliga teamet och stärker vår position på marknaden. Detta ger totalt upp till 9 applikationsingenjörer med stark blandning av kunskap för att betjäna regionen” säger Ole Ejlersen, CTO, Nordcad
Vi kommer att kunna fortsätta erbjuda kunderna den bästa hotline-support och leverera en lång lista över tjänster som utbildning, anpassningar, optimering av designflöde och integrationer mellan system såsom PLM och ECAD. 

Kontaktuppgifter:
Nordcad Systems A / S - www.nordcad.dk - info@nordcad.dk +45- 96 31 56 90 
GATEline AB - www.gateline.se - info@gateline.se- +46 8 778 44 40